همه چیز درباره فواید گیاه والک

همه چیز درباره فواید گیاه والک

خواص والک,فواید والک,والک درمانی,خاصیت والک,خواص والک درمانی,خواص والک برای پوست,خواص والک برای مو,خواص والک برای جوانی,خواص والک برای بارداری,خواص خوردن والک,فواید والک خام,فواید والک پخته

همه چیز درباره فواید گیاه والک

به گزارش بی اس ام اس : یکی از فواید گیاه والک گیاه ناراحتی های دستگاه هاضمه را رفع می کند و …متخصص داروسازی گیاهی گفت: تحقیقات نشان داده است که گیاه والک ناراحتی های دستگاه هاضمه و گوارش را رفع می کند.ایشان افزود: والک ، گیاهی از خانواده لیلیاسه و شبیه  سیر است اما بوی آن ملایم تر و طعم آن شیرین تر از سیر است.این عضو هیات علمی موسسه طب اسلامی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: والک، نوعی سبزی صحرایی و دارای برگ های بلند و نوک تیز و دم برگ بلندی است که برای تصفیه خون، مفید است.شجاعی گفت: این سبزی همچنین موجب کاهش کلسترول خون و کاهش خفیف سطح قند خون می شود.وی، خواص آنتی اکسیدانی، ضد میکروبی و مهار تجمع پلاکت را از دیگر خواص والک برشمرد و افزود: گیاه والک می تواند برای مشکلات قلبی و عروقی مفید باشد.متخصص داروسازی گیاهی اظهار داشت: هرچند تماس با گیاه والک می تواند برخی حساسیت های پوستی را ایجاد کند اما درعین حال پمادهای ساخته شده از عصاره این گیاه در درمان برخی از بثورات -دانه های- پوستی و کورک -نوعی جوش بزرگ پوستی- تاثیرگذار است.شجاعی خاطرنشان کرد: والک که در خارج از کشور به آن سیر خرسی می گویند ، پیاز زیرزمینی شبیه سیر دارد و در مناطق کوهستانی مانند رشته کوه های البرز و در مناطق فشم، همدان و کرمانشاه می روید.وی یادآور شد: این سبزی صحرایی را فقط در فصل بهار می توان جمع آوری کرد اما می توان از سبزی خشک این گیاه نیز استفاده کرد اما در این حالت توصیه می شود از روش سایه خشک یا فریز برای نگهداری آن استفاده شود.متخصص داروسازی گیاهی گفت: بهترین حالت استفاده از والک ، بصورت تازه است که در مناطق گوناگون کشور به عنوان سبزی خوردن و گاهی در طبخ غذاها مانند کوکو بکار گرفته می شود.

منبع : Irna.ir

همه چیز درباره فواید گیاه والک

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.