بریان یا بریانی اصفهان یکی از غذاهای سنتی و خوشمزه اصفهان است که برای تهیه آن از گوشت گوسفند، جگر سفید، دارچین و خلال بادام استفاده می شود.بریانی یکی از معروف ترین و پرطرفدارترین غذاهای شهر اصفهان است که به دلیل طعم خوبش در سراسر کشور فراگیر شده است. بهترین نوع بریانی با گوشت گوسفندی تهیه می شود که طعم بسیار خوبی دارد البته امروزه بریانی را با گوشت مرغ هم طبخ می کنند در این مطلب از سایت علم سرا می خواهیم درباره دستور پخت و طرز تهیه بریانی مرغ و گوشت پاکستانی و اصفهانی خوشمزه در دسته آشپزی برای شما صحبت کنیم . در ادامه با ما همراه باشید .
گوشت را خرد کنید و به همراه پیاز خرد شده ، نمک و زردچوبه داخل مقداری آب بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. بعد از اینکه آب به جوش امد ، گوشت را به مدت ۴۵ دقیقه بپزید.بعد گوشت را آز آب جدا کنید و به همراه نعنا دو بار در چرخ گوشت ،چرخ کنید.سپس گوشت را با یکی دو قاشق آب مخلوط کنید و با دست ورز دهید.گوشت را بچشید تا نمک و فلفل آن اندازه باشد. بعد قالب های بریانی را کمی روی حرارت داغ کنید و از روغن روی آب گوشت به اندازه یک قاشق بردارید و ته قالب بریزید.بعد کف قالب ، مقداری زعفران ، فلفل و دارچین بپاشید و یک لقمه از گوشت بریان را ته قالب بریزید و با دست رویش را صاف کنید و چند لحظه روی حرارت قرار دهید.سپس روی نان آماده شده برگردانید.بریانی آماده شده را با خلال بادام و زعفران تزیین کنید.