زنجبیل و دارچین برای لاغری

طرز تهیه دمنوش زنجبیل و دارچین برای لاغری و آب کردن چربی ها

 زنجبیل و دارچین برای لاغری ،چای زنجبیل و دارچین برای لاغری،زنجبیل دارچین زیره برای لاغری،زنجبیل و زیره و دارچین برای لاغری،زنجبیل و دارچین و لاغری،زنجبیل دارچین لاغری،عسل و دارچین و زنجبیل برای لاغری،معجون دارچین و زنجبیل برای لاغری،قرص لاغری با زنجبیل و دارچین و زیره،لاغری با زنجبیل و دارچین و زیره،قرص لاغری زیره و زنجبیل و دارچین

زنجبیل و دارچین برای لاغری , خواص زنجبیل و دارچین برای لاغری , دمنوش زنجبیل و دارچین برای لاغری

در این مطلب از سایت جسارت به خواص زنجبیل و دارچین برای لاغری می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.

خواص زنجبیل و دارچین برای لاغری

زنجبیل ریشه‌ای است که طعمی تند و حالتی ترد دارد. فواید زنجبیل برای سلامتی بسیار است.

یکی از فواید زنجبیل، توانایی‌اش در کاهش وزن و از بین بردن چربی‌های دور شکم است.

زنجبیل یک ماده غذایی چربی سوز است که سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد.

برای استفاده بیشتر از این خاصیت می توانید آن را با برخی از مواد غذایی مخلوط کرده و علاوه بر سم زدایی، سریع تر لاغر شود.

زنجبیل علاوه بر نقشش در کاهش وزن، به آب کردن شکم و پهلو نیز کمک می‌کند.

اگر می‌خواهید شکم شش تکه داشته باشید، زنجبیل می‌تواند به شما کمک کند و بر عوامل ایجاد چربی دور شکم تأثیر بگذارد.

این عوامل می‌تواند شامل پرخوری، تغییرات هورمونی و کمبود انرژی برای انجام تمرینات ورزشی باشد.

زنجبیل باعث احساس سیری در شما می‌شود و به لطف این ویژگی زنجبیل، کمتر برای پرخوری وسوسه می‌شوید.

زنجبیل به‌عنوان یک ماده‌ی طبیعی کاهش اشتها، در کاهش وزن به شما کمک می‌کند.

زنجبیل تقریبا فاقد کالری است و می‌تواند به‌طور تازه یا به همراه غذا و نوشیدنی‌ها مصرف شود.

تغییرات هورمونی و استرس مزمن می‌تواند باعث افزایش سطح هورمون کورتیزول در خون شود.

نتیجه‌‌ی این امر خروج دستگاه ایمنی و سوخت‌وساز بدن از حالت تعادل است. افزایش سطح کورتیزول خون می‌تواند به افزایش وزن منتهی شود و

آب کردن چربی شکم و پهلو را دشوارتر کند.

براساس مقاله‌ای که در بولتن بیولوژیکی و دارویی در سال ۲۰۰۴ به چاپ رسید، زنجبیل می‌تواند تولید کورتیزول را سرکوب کند.

مصرف زنجبیل می‌تواند به بازگشت تعادل به بدن‌تان کمک کند و باعث شود راحت‌تر وزن‌تان را کاهش بدهید.

طعم تیز و منحصربه‌فرد زنجبیل می‌تواند به‌طور طبیعی انرژی‌تان را از لحاظ جسمی و روانی افزایش بدهد.

بیشتر بخوانید :

چای سبز و دارچین

چای سبز با دارچین

تعبیر خواب دارچین

زنجبیل برای سرماخوردگی

زنجبیل و دارچین برای لاغری , خواص زنجبیل و دارچین برای لاغری , دمنوش زنجبیل و دارچین برای لاغری

مصرف زنجبیل باعث تحریک سوخت و ساز بدن و بهبود هضم غذا شده و از این طریق با چربی های شکم مبارزه می کند.
همچنین دارای خواص ادرارآور بوده و با حذف مایعات محبوس شده در بدن از التهاب پیشگیری می کند.
   یکی دیگر از مزایای اصلی زنجبیل این است که بسیار کم کالری می باشد،
بنابراین با خیال راحت می توانید آن را با سایر مواد غذایی مخلوط کنید و از تمام خواص آن بهره مند شوید.

دمنوش زنجبیل و دارچین برای لاغری

اگر می‌خواهید از اثرات شگفت‌انگیز زنجبیل برای کاهش وزن بهره‌مند شوید، می‌توانید زنجبیل را به روش‌های زیر مصرف کنید.

پیش از غذا خوردن یک تکه‌ی نازک زنجبیل بجوید. این کار به تنظیم سوخت‌وساز، تحریک هضم غذا، کاهش سطح کورتیزول و افزایش انرژی کمک می‌کند.

تکه‌‌ی کوچکی زنجبیل را رنده و با کمی آب لیمو ترش و نمک ترکیب کنید. قبل از وعده‌های غذایی کمی از این ترکیب را مصرف کنید.

این کار باعث کنترل اشتهای شما می‌شود و به هضم غذا کمک می‌کند. علاوه‌بر آن از خواص لیمو ترش هم بهره‌مند می‌شوید.

زنجبیل یکی از ادویه‌های مناسب برای لاغری است. هر زمانی که خواستید مصرف زنجبیل‌تان را افزایش بدهید، می‌توانید از آن به‌عنوان یک طعم‌دهنده در غذاهایتان استفاده کنید.

پختن زنجبیل به‌مدت کوتاه و در حدود ۶ دقیقه می‌تواند فواید آن را برای سلامتی افزایش بدهد.

خوشبختانه زنجبیل طعم دلپذیری دارد و نیازی نیست طعم آن را در غذایتان پنهان کنید.

زنجبیل تازه را برش بدهید و در انواع غذاها، سوپ‌‌ها و سُس‌ها بریزید. این کار طعم تند و خوبی به غذایتان می‌دهد و در کنار آن به حفظ سلامتی‌تان هم کمک می‌کند.

بهترین زمان برای افزودن زنجبیل به غذا، مراحل انتهایی پخت است.

اگر زنجبیل خیلی زود به غذا اضافه شود، در اثر فرآیند پخت مقداری از جینجرول خود را از دست می‌دهد.

پختن زنجبیل به‌مدت چند دقیقه باعث می‌شود آنتی‌اکسیدان‌های موجود در زنجبیل آزاد شوند.

زنجبیل و دارچین برای لاغری

دمنوش زنجبیل و دارچین از دمنوشهای گیاهی پرخاصیت است که شناختهشدهترین خاصیت آن کمک به لاغری و کاهش وزن است.

این چای گیاهی انرژیزا با تقویت سیستم ایمنی بدن از بروز سرماخوردگی در فصل زمستان پیشگیری کرده و به رفع پرخوابی و ضعف عمومی بدن کمک میکند

طبیعت دو ماده اصلی این دمنوش یعنی دارچین و زنجبیل گرم و خشک است.

از اینرو مهمترین خاصیت این دمنوش انرژیزای گیاهی رفع سردی و بلغم از بدن است.

تعدادی از مهمترین خواص چای زنجبیل و دارچین به شرح زیر است:

یکی از اصلی ترین و شناخته شده ترین خواص دمنوش زنجبیل و دارچین تاثیر آن در لاغری و کاهش وزن است.

این دمنوش خاصیت چربیسوزی دارد و همزمان باعث کاهش اشتها میشود.

لذا به کاهش وزن و لاغری به ویژه کاهش چربی شکم و پهلوها در مدت کوتاه کمک میکند.

از دیگر خواص چای دارچین و زنجبیل بهبود دردهای عضلانی و مفصلی است.

مصرف این دمنوش باعث افزایش انرژی و نشاط میشود. همچنین این دمنوش دارای خواصی است که

می تواند تنش و استرس را از بین ببرد. دلیل اصلی آن هم عطر ویژهای است که این گیاهان در خود دارند.

دمنوش زنجبیل و دارچین به دلیل طبع گرمی که دارد در تقویت قوای جنسی موثر است.

از خواص چای دارچین و زنجبیل کمک به درمان برخی ناراحتیهای دستگاه گوارش مانند درمان سوء هاضمه، نفخ معده، تهوع و اسهالاست.

زنجبیل و دارچین برای لاغری , خواص زنجبیل و دارچین برای لاغری , دمنوش زنجبیل و دارچین برای لاغری

متخصص طب سنتی با بیان اینکه گیاهانی مانند دارچین و زنجبیل معمولاً به شکل اصلی ماندگاری زیادی دارند اما پودر این گیاهان معمولاً بیش از 60 روز دوام ندارد، گفت: خواص این گیاهان به شکل پودر از بین خواهد رفت، پس بهتر است به شکل اصلی مصرف شوند،

خواص زنجبیل و دارچین برای لاغری

دمنوش تهیه شده با زنجبیل و دارچین برای فصل زمستان بسیار مفید است و باعث گرم شدن بدن میشود.

همچنین با تقویت سیستم ایمنی بدن در پیشگیری از سرماخوردگی موثر میباشد.

مصرف این دمنوش گیاهی برای کاهش چربی و کلسترول خون مفید است و همچنین در درمان تب موثر است.

مصرف این چای گیاهی باعث افزایش انرژی و تحریک جریان خون در بدن میگردد و در رفع مشکل پرخوابی و ضعف عمومی بدن مفید است.

بهدلیل میزان بالای آنتی اکسیدان در دارچین و زنجبیل، مصرف این دو ماده با یکدیگر میتواند باعث افزایش ایمنی بدن شود.

برای تهیه دمنوش یا چای زنجبیل و دارچین به یک قاشق غذاخوری عسل، یک قاشق غذاخوری پودر دارچین یا چند تکه

چوب دارچین و یک قاشق غذاخوری زنجبیل پودر شده یا زنجبیل تازه له شده نیاز دارید.

ابتدا پوست زنجبیل را بگیرید و آن را به صورت ورقه‌های نازک ببرید.

دو یا سه عدد چوب دارچین را با آب سرد شسته، به تکههای کوچک یک تا دو سانتیمتری خرد کنید.

مقداری آب جوش داخل یک قوری کوچک بریزید.

ورقه‌های زنجبیل تازه و چوب دارچین را داخل آب جوش بریزید و در قوری را ببندید.

حدود 15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا دمنوش زنجبیل و دارچین دم بکشد.

می‌توانید از عسل یا نبات برای شیرین‌کردن این دمنوش استفاده کنید.

زنجبیل و دارچین برای لاغری , خواص زنجبیل و دارچین برای لاغری , دمنوش زنجبیل و دارچین برای لاغری

مصرف این دمنوش برای خانمها در طول دوران بارداری و شیردهی توصیه نمیشود،

زیرا ممکن است باعث سقط جنین گردد. همچنین در دوران شیردهی احتمال دارد باعث ناراحتی معده نوزاد شود.

دل درد، اسهال یا استفراغ نشانه این است که سیستم گوارشی کودک به این نوع غذاها حساس است.

زنجبیل و دارچین برای لاغری

بیشتر بخوانید :

زنجبیل

دارچین

زنجبیل برای سوزش معده

خواص زنجبیل برای مردان

خاکشیر

خواص خاکشیر در بارداری و لاغری و یبوست برای زن باردار

خواص خاکشیر در بارداری و لاغری و یبوست برای زن باردار در سایت جسارت

شربت خاکشیر بیشترین استفاده ای است که ما از خاکشیر می کنیم .

بهتر است بدانید که این گیاه خواص درمانی زیادی دارد.

خواص خاکشیر عبارتند از موارد زیر:

در واقع این گیاه از نظر طب قدیم ایران گرم و تر می باشد.

این گیاه خاصیت التیام دهنده ای زخم و جراحات را دارد.

درواقع  جوشانده خاکشیر برای رفع اسهال‌های ساده و رفع ترشحات زنانگی مفید است.

بهتر است بدانید خاکشیر ادرار آور می باشد..

گفتنی است که  خاکشیر تب‌ بُر است.

قابل ذکر است که خاکشیر برای دفع کرم مفید است.

 التهاب کلیه را برطرف می‌کند.

این گیاه سرخک و مخملک را مداوا می‌کند.

در واقع  این گیاه صدا را باز می‌کند و برای گرفتگی صدا مفید است .

خاکشیر،خواص خاکشیر

 برای از بین بردن کهیر و التهابات پوستی از این گیاه استفاده کنید.

در واقع  از گلها و برگهای گیاه می‌توان برای رفع بیماری ناشی از کمبود ویتامین C استفاده کرد.

بهتر است بدانید که سنگ کلیه را دفع می‌کند. برای دفع سنگ کلیه می‌توان خارشتر، ‌خاکشیر و ترنجبین را با هم مخلوط کرده و صبح ناشتا خورد.

جالب است بدانید برای برطرف کردن جوشهای صورت که بعلت خوردن چربی و شیرینی زیاد ایجاد می‌شود باید جوشانده یک قاشق ترنجبین را با دو قاشق

غذاخوری خاکشیر مخلوط کرده و هر روز صبح ناشتا بمدت دو هفته آن را میل میل کنید تا جوشها از بین برود.

توجه داشته باشید:

بهتر است بدانید بعضی از افراد هنگامیکه این گیاه را می‌‌خورند ممکن است سردرد بگیرند اینگونه اشخاص باید خاکشیر را با کتیرا میل کنند.

چگونه مصرف کنیم ؟

می توانید آن را بشویید . سپس به همراه کمی شکر یا نبات در یک لیوان آب سرد بریزید و میل کنید.

خواص خاکشیر را بشناسید

1.زخم‌ها و جراحات را التیام می‌بخشد.

2.در رفع اسهال روده و خونی و از بین بردن ترشحات زنانه و آب آوردن نسوج می‌توان استفاده نماید.

3.بهتر است بدانید دانه‌های خاکشیر اندکی ضدعفونی کننده، ضد کرم و تب بر هستند.

4.در واقع ملین و خنک کننده با آب سرد است.

خاکشیر،خواص خاکشیر

5.جالب است بدانید بذر آن بر میزان شهوت و میل جنسی می‌افزاید و اشتها را باز می‌کند.

6.گفتنی است که تنظیم کننده دستگاه گوارشی بوده و ابتلاء معده را به بیماری‌ها برطرف می‌ کند.

7.خوردن آن سبب نیکویی رنگ و رخسار می‌گردد. در این صورت خاکشیر را با دو برابر وزن آن، شکر مخلوط کنید و تا ده روز بخورید.

8.در واقع گرفتگی ادرار را برطرف می‌سازد و فربه‌کننده است.

9.دل مالش و دل ضعفه را از بین می‌برد.

10.قابل ذکر است که برای رفع بیماری‌های نقرس، ورم گوش و دستگاه تناسلی مفید و موثر است.

11.برای اسهال ساده کودکان شیرخوار اثر دارد.

12.در واقع به عنوان خنک کننده در امراض حصبه و آبله تجویز شده است.

13.اگر با شیر تازه خورده شود، بدن را چاق می‌کند.

14.خاکشیر را بکوبید، شب موقع خوابیدن، کف پا تا مچ را با آن ضماد نمایید، در تسکین و بهبود فشار خون اثر دارد.

15.روی ور‌م‌های سخت و سرطانی، پستان، چشم، نقرس و ورم گوش، ضماد نمایید.

16.بهتر است از دانه‌های این گیاه به عنوان پادزهر به نحو زیر می‌توان استفاده کرد؛

پنج گرم دانه را شسته و با گلاب یا آب خالص آن قدر بجوشانید تا شکفته شود و بعد آن را نیم‌گرم به مسموم بخورانید. به این صورت، قی آورده

و ایجاد تهوع می‌نماید و این عمل را چند مرتبه تکرار کنید تا قی بند آید.

خاکشیر،خواص خاکشیر

17.بزرگسالان اغلب دانه خاکشیر را پس از پاک کردن و شستن کامل به مقدار 10 تا 20 گرم در آب خیسانده، صبح ناشتا با آب و عسل مخلوط

و برای چند روز متوالی می‌نوشند.

18.برای رفع اسهال ساده کودکان شیرخوار می‌توان مقدار یک قاشق غذاخوری خاکشیر پاک کرده را در ظرفی ریخته بر روی آتش ملایم به هم

بزنند تا خاکشی بو داده شود و سپس کمی آب و عسل به آن افزوده هر نیم ساعت یک قاشق چای خوری از آن را به کودک بخورانند.

فصل تابستان که می‌رسد بازار مصرف خاکشیر و شربت آبلیمو هم داغ می‌شود. خاکشیر از زمان‌های گذشته کاربرد داشته است و بهترین

کاربرد آن به خاطر خاصیت ضدعفونی‌کننده‌اش می‌باشد و برای ناراحتی‌های روده مثل اسهال یا حتی یبوست مفید می باشد.

این گیاه را به صورت خیس کرده استفاده می‌کنند و در موارد جراحات و تب‌های زیاد بسیار موثر است و همچنین بو داده آن اسهال‌های سخت را

درمان می‌نماید.این گیاه التهاب کلیه را رفع می‌کند. برای از بین بردن کهیر و التهابات پوستی از این گیاه استفاده کنید.

خاکشیر،خواص خاکشیر

این گیاه نیز برای رفع گرفتگی صدا مفید بوده و کهیر و التهابات پوستی را از بین می‌برد. از گل‌ها و برگ‌های این گیاه می‌توان برای رفع بیماری ناشی از کمبود ویتامین C استفاده نمود.برای رفع کردن جوش‌های صورت که به علت خوردن چربی و شیرینی زیاد ایجاد می‌شود باید جوشانده یک قاشق ترنجبین را با ۲ قاشق غذاخوری این گیاه مخلوط کرده و هر روز صبح ناشتا به مدت ۲ هفته میل شود تا جوش‌ها از بین بروند. از خواص فوق العاده این گیاه استفاده نمایید.

خاکشیر

زالزالک و اسهال

خواص درمانی و فوق العاده زالزالک و اسهال و مقوی معده

خواص درمانی و فوق العاده زالزالک و اسهال و مقوی معده در سایت جسارت

زالزالک و اسهال ، خواص زالزالک و اسهال ، زالزالک و درمان اسهال ، مصرف زالزالک و درمان اسهال ، خواص زالزالک

خواص درمانی و فوق العاده زالزالک و اسهال و مقوی معده

زالزالک و اسهال , مصرف زالزالک و اسهال , خواص زالزالک و اسهال , زالزالک و درمان اسهال

در این مطلب از سایت جسارت با خواص زالزالک و اسهال بیشتر آشنا شوید . امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد .

خواص زالزالک و اسهال 

زالزالک یا کویج از گیاهانی دارویی بوده و در ارتفاعات بالای 2500 متر رشد میکند.

در ایران هم در نواحی دامنههای جنوبی البرز، گیلان، مازندران، گرگان، آذربایجان، بروجرد، کهکیلویه و بویراحمد، اراک و لرستان میروید.

این میوه اگرچه اندازهای کوچک دارد ولی بسیار پرفایده و مغذی است و به رنگ‌‌های زرد و نارنجی دیده میشود.

میوه زالزالک سرشار از ویتامینهای A، B، C بوده و دارای کلسیم نیز هست. فواید دارویی زالزالک بسیار گسترده بوده،

مهم‌ترین خواص زالزالک روی قلب، تنظیم کردن حرکات نامنظم آن است و از تپش قلب و ضربان شدید آن جلوگیری می‌کند.

تحقیقات نشان داده، مصرف زالزالک در درمان برخی بیماری‌ها، از سرطان گرفته تا چاقی اثر مثبت دارد و

این تاثیر به دلیل خواص ضد‌ التهابی ماده آنتوسیانین موجود در آن است.

قسمتهای مورد استفاده این گیاه غیر از میوه، هسته، گل و برگ آن است که در طب سنتی کاربرد دارد.

مصرف زالزالک و اسهال

میوه زالزالک محرک، قابض، ملایم، مقوی معده و باز کننده گرفتگیها است. همچنین برای تنظیم عمل روده مفید است.

این میوه، ضد خونریزی، تب بر و ضد تشنج است.

هسته زالزالک، اسهال را برطرف و از احتلام شبانه جلوگیری میکند.

میوه زالزالک بسیار قابض است لذا می توان آن را در موارد اسهال و اسهال خونی خورد، زیرا مقدار زیادی تانن دارد.

خواص درمانی و فوق العاده زالزالک و اسهال و مقوی معده

زالزالک و اسهال , مصرف زالزالک و اسهال , خواص زالزالک و اسهال , زالزالک و درمان اسهال

زالزالک ملین ،مقوی معده و بازکننده رگهای گرفته است.

درون هسته زالزالک ماده سمی بنام آمیگدالین وجود دارد بنابراین از خوردن هسته آن باید پرهیز کرد.

زالزالک و درمان اسهال

از خواص زالزالک، تنظیم فشار خون، تقویت قلب، ورم آئورت و رفع نگرانی، بی خوابی و سرگیجه است،

به این منظور هر روز 40 گرم از گل زالزالک را در یک لیتر آب جوش دم کرده و بنوشید.

گل زالزالک، داروی مفیدی برای دوران یائسگی به شمار می‌رود و ضد اسپاسم است.

دم‌کرده این گیاه دارویی از لختگی خون، بروز تشنج و چاقی جلوگیری می‌کند.

غرغره آب جوشانده گل زالزالک، تورم و جراحات مخاط دهان و گلو را برطرف می‌کند، هچنین جوشانده برگ این گیاه، برفک دهان را بهبود، درد گلو و آنژین را درمان می‌کند.

بهبود و معالجه سالک از دیگر خواص گیاه زالزالک بوده، بدین منظور،200 گرم از برگ این گیاه را در

یک لیتر آب بسیار بجوشانید تا آب آن کم بشود و پس از ته نشین شدن، آن را هر روز بر پوست بمالید.

مصرف میوه زالزالک، کمبود ویتامین ث بدن را تأمین می‌کند.

جهت رفع سوءهاضمه و اسهال، توصیه شده است آن را سوزانده و مصرف نمایید.

خواص درمانی و فوق العاده زالزالک و اسهال و مقوی معده

زالزالک و اسهال , مصرف زالزالک و اسهال , خواص زالزالک و اسهال , زالزالک و درمان اسهال

 اگر ۲۰۰ تا ۳۰۰ گرم آن را بدون پوست به جای وعده صبحانه بخورید و یا یک کیلوگرم از آن را با شکر شربت کنید و هر روز یک چهارم آن را بخورید، اسهال خونی را بند می آورد.

 جهت رفع سوءهاضمه و اسهال، توصیه شده است آن را سوزانده و مصرف نمایید.

زالزالک و اسهال

یک کارشناس گیاهان دارویی معتقد است مصرف روزانه یک فنجان چای زالزالک، بدن را در برابر تنش‌های روحی مقاوم کرده و

به کنترل دلواپسی‌ها کمک می‌کند.وی در مورد موارد مصرف و خواص دارویی زالزالک گفت:

زالزالک یک ماده مهم دارویی است که مصرف آن قرن‌ها پیش تا به امروز برای درمان نقرس و ورم حجاب حاجز به کار می‌رفت و

پوست ساقه آن را جهت رفع تب و میوه آن را برای رفع اسهال و گل‌های آن را برای تنظیم کار قلب و فشار خون استفاده می‌کردند.

مهدوی ادامه داد: میوه زالزالک بسیار قابض است و می‌توان از آن در موارد اسهال و اسهال خونی استفاده کرد و خاصیت قابض بودن آن به دلیل مقدار زیاد تانن موجود در آن است،

اما در هسته زالزالک، ماده “آمیگدالین” وجود دارد که دارای اثر سمی است و باید از خوردن آن اجتناب کرد.

کارشناس گیاهان دارویی ادامه داد: چای زالزالک، آرام‌بخش است، بنابراین افرادی که از بی‌خوابی رنج می‌برند و یا دچار انقباضات مکرر عضلانی می‌شوند بهتر است

این نوشیدنی را بیشتر مصرف کرده و آن را جایگزین چای در محل کار خود کنند.

خواص درمانی و فوق العاده زالزالک و اسهال و مقوی معده

زالزالک و اسهال , مصرف زالزالک و اسهال , خواص زالزالک و اسهال , زالزالک و درمان اسهال

چای زالزالک بصورت آماده و کیسه ای در اغلب فروشگاهها موجود است اما طعم خانگی و سنتی آن لطف دیگری دارد.

میتوانید 1 تا 2 قاشق غذاخوری پودر زالزالک را با یک لیوان آب جوش به مدت 10- 15 دقیقه دم کنید.

چای زالزالک آرامبخش است و در درمان بیخوابی موثر است. همچنین مصرف چای زالزالک برای مبتلایان به بیماریهای قلبی فوق العاده مفید است و

از بروز لخته خون در رگها جلوگیری کرده و کار قلب را منظم میکند. همچنین مصرف روزانه آن باعث کاهش استرس و کنترل دلواپسی میشود.

زالزالک و اسهال