زنجبیل و دارچین برای لاغری ،چای زنجبیل و دارچین برای لاغری،زنجبیل دارچین زیره برای لاغری،زنجبیل و زیره و دارچین برای لاغری،زنجبیل و دارچین و لاغری،زنجبیل دارچین لاغری،عسل و دارچین و زنجبیل برای لاغری،معجون دارچین و زنجبیل برای لاغری،قرص لاغری با زنجبیل و دارچین و زیره،لاغری با زنجبیل و دارچین و زیره،قرص لاغری زیره و زنجبیل و دارچین
در این مطلب از سایت جسارت به خواص زنجبیل و دارچین برای لاغری می پردازیم.امیدواریم این مطلب مورد توجه شما سروران گرامی قرار گیرد.
زنجبیل ریشهای است که طعمی تند و حالتی ترد دارد. فواید زنجبیل برای سلامتی بسیار است.
یکی از فواید زنجبیل، تواناییاش در کاهش وزن و از بین بردن چربیهای دور شکم است.
زنجبیل یک ماده غذایی چربی سوز است که سوخت و ساز بدن را افزایش می دهد.
برای استفاده بیشتر از این خاصیت می توانید آن را با برخی از مواد غذایی مخلوط کرده و علاوه بر سم زدایی، سریع تر لاغر شود.
زنجبیل علاوه بر نقشش در کاهش وزن، به آب کردن شکم و پهلو نیز کمک میکند.
اگر میخواهید شکم شش تکه داشته باشید، زنجبیل میتواند به شما کمک کند و بر عوامل ایجاد چربی دور شکم تأثیر بگذارد.
این عوامل میتواند شامل پرخوری، تغییرات هورمونی و کمبود انرژی برای انجام تمرینات ورزشی باشد.
زنجبیل باعث احساس سیری در شما میشود و به لطف این ویژگی زنجبیل، کمتر برای پرخوری وسوسه میشوید.
زنجبیل بهعنوان یک مادهی طبیعی کاهش اشتها، در کاهش وزن به شما کمک میکند.
زنجبیل تقریبا فاقد کالری است و میتواند بهطور تازه یا به همراه غذا و نوشیدنیها مصرف شود.
تغییرات هورمونی و استرس مزمن میتواند باعث افزایش سطح هورمون کورتیزول در خون شود.
نتیجهی این امر خروج دستگاه ایمنی و سوختوساز بدن از حالت تعادل است. افزایش سطح کورتیزول خون میتواند به افزایش وزن منتهی شود و
آب کردن چربی شکم و پهلو را دشوارتر کند.
براساس مقالهای که در بولتن بیولوژیکی و دارویی در سال ۲۰۰۴ به چاپ رسید، زنجبیل میتواند تولید کورتیزول را سرکوب کند.
مصرف زنجبیل میتواند به بازگشت تعادل به بدنتان کمک کند و باعث شود راحتتر وزنتان را کاهش بدهید.
طعم تیز و منحصربهفرد زنجبیل میتواند بهطور طبیعی انرژیتان را از لحاظ جسمی و روانی افزایش بدهد.
بیشتر بخوانید :
اگر میخواهید از اثرات شگفتانگیز زنجبیل برای کاهش وزن بهرهمند شوید، میتوانید زنجبیل را به روشهای زیر مصرف کنید.
پیش از غذا خوردن یک تکهی نازک زنجبیل بجوید. این کار به تنظیم سوختوساز، تحریک هضم غذا، کاهش سطح کورتیزول و افزایش انرژی کمک میکند.
تکهی کوچکی زنجبیل را رنده و با کمی آب لیمو ترش و نمک ترکیب کنید. قبل از وعدههای غذایی کمی از این ترکیب را مصرف کنید.
این کار باعث کنترل اشتهای شما میشود و به هضم غذا کمک میکند. علاوهبر آن از خواص لیمو ترش هم بهرهمند میشوید.
زنجبیل یکی از ادویههای مناسب برای لاغری است. هر زمانی که خواستید مصرف زنجبیلتان را افزایش بدهید، میتوانید از آن بهعنوان یک طعمدهنده در غذاهایتان استفاده کنید.
پختن زنجبیل بهمدت کوتاه و در حدود ۶ دقیقه میتواند فواید آن را برای سلامتی افزایش بدهد.
خوشبختانه زنجبیل طعم دلپذیری دارد و نیازی نیست طعم آن را در غذایتان پنهان کنید.
زنجبیل تازه را برش بدهید و در انواع غذاها، سوپها و سُسها بریزید. این کار طعم تند و خوبی به غذایتان میدهد و در کنار آن به حفظ سلامتیتان هم کمک میکند.
بهترین زمان برای افزودن زنجبیل به غذا، مراحل انتهایی پخت است.
اگر زنجبیل خیلی زود به غذا اضافه شود، در اثر فرآیند پخت مقداری از جینجرول خود را از دست میدهد.
پختن زنجبیل بهمدت چند دقیقه باعث میشود آنتیاکسیدانهای موجود در زنجبیل آزاد شوند.
دمنوش زنجبیل و دارچین از دمنوشهای گیاهی پرخاصیت است که شناختهشدهترین خاصیت آن کمک به لاغری و کاهش وزن است.
این چای گیاهی انرژیزا با تقویت سیستم ایمنی بدن از بروز سرماخوردگی در فصل زمستان پیشگیری کرده و به رفع پرخوابی و ضعف عمومی بدن کمک میکند
طبیعت دو ماده اصلی این دمنوش یعنی دارچین و زنجبیل گرم و خشک است.
از اینرو مهمترین خاصیت این دمنوش انرژیزای گیاهی رفع سردی و بلغم از بدن است.
تعدادی از مهمترین خواص چای زنجبیل و دارچین به شرح زیر است:
یکی از اصلی ترین و شناخته شده ترین خواص دمنوش زنجبیل و دارچین تاثیر آن در لاغری و کاهش وزن است.
این دمنوش خاصیت چربیسوزی دارد و همزمان باعث کاهش اشتها میشود.
لذا به کاهش وزن و لاغری به ویژه کاهش چربی شکم و پهلوها در مدت کوتاه کمک میکند.
از دیگر خواص چای دارچین و زنجبیل بهبود دردهای عضلانی و مفصلی است.
مصرف این دمنوش باعث افزایش انرژی و نشاط میشود. همچنین این دمنوش دارای خواصی است که
می تواند تنش و استرس را از بین ببرد. دلیل اصلی آن هم عطر ویژهای است که این گیاهان در خود دارند.
دمنوش زنجبیل و دارچین به دلیل طبع گرمی که دارد در تقویت قوای جنسی موثر است.
از خواص چای دارچین و زنجبیل کمک به درمان برخی ناراحتیهای دستگاه گوارش مانند درمان سوء هاضمه، نفخ معده، تهوع و اسهالاست.
متخصص طب سنتی با بیان اینکه گیاهانی مانند دارچین و زنجبیل معمولاً به شکل اصلی ماندگاری زیادی دارند اما پودر این گیاهان معمولاً بیش از 60 روز دوام ندارد، گفت: خواص این گیاهان به شکل پودر از بین خواهد رفت، پس بهتر است به شکل اصلی مصرف شوند،
دمنوش تهیه شده با زنجبیل و دارچین برای فصل زمستان بسیار مفید است و باعث گرم شدن بدن میشود.
همچنین با تقویت سیستم ایمنی بدن در پیشگیری از سرماخوردگی موثر میباشد.
مصرف این دمنوش گیاهی برای کاهش چربی و کلسترول خون مفید است و همچنین در درمان تب موثر است.
مصرف این چای گیاهی باعث افزایش انرژی و تحریک جریان خون در بدن میگردد و در رفع مشکل پرخوابی و ضعف عمومی بدن مفید است.
بهدلیل میزان بالای آنتی اکسیدان در دارچین و زنجبیل، مصرف این دو ماده با یکدیگر میتواند باعث افزایش ایمنی بدن شود.
برای تهیه دمنوش یا چای زنجبیل و دارچین به یک قاشق غذاخوری عسل، یک قاشق غذاخوری پودر دارچین یا چند تکه
چوب دارچین و یک قاشق غذاخوری زنجبیل پودر شده یا زنجبیل تازه له شده نیاز دارید.
ابتدا پوست زنجبیل را بگیرید و آن را به صورت ورقههای نازک ببرید.
دو یا سه عدد چوب دارچین را با آب سرد شسته، به تکههای کوچک یک تا دو سانتیمتری خرد کنید.
مقداری آب جوش داخل یک قوری کوچک بریزید.
ورقههای زنجبیل تازه و چوب دارچین را داخل آب جوش بریزید و در قوری را ببندید.
حدود 15 تا 20 دقیقه صبر کنید تا دمنوش زنجبیل و دارچین دم بکشد.
میتوانید از عسل یا نبات برای شیرینکردن این دمنوش استفاده کنید.
مصرف این دمنوش برای خانمها در طول دوران بارداری و شیردهی توصیه نمیشود،
زیرا ممکن است باعث سقط جنین گردد. همچنین در دوران شیردهی احتمال دارد باعث ناراحتی معده نوزاد شود.
دل درد، اسهال یا استفراغ نشانه این است که سیستم گوارشی کودک به این نوع غذاها حساس است.
بیشتر بخوانید :